Spring naar inhoud

Wat doet een elektricien zoal?

Schakel bij klussen met elektriciteit de hulp van professionals in

Klussen in huis is voor sommigen een hobby en voor anderen een noodwendig kwaad. Er zijn echter ook klussen die je beter niet zelf kan doen, maar waarbij het een beter idee is om gebruik te maken van professionals.

Vrijwel alle klussen die iets te maken hebben met elektriciteit of stroom kunnen gevaarlijk zijn en het is dan ook zeker niet aan te raden om hiermee zelf aan de slag te gaan zonder dat je 100% zeker weet wat je doet. Wanneer je op zoek bent naar gecertificeerde en erkende kwaliteitselektriciens voor een uiteenlopend scala aan klussen voor zowel bedrijven als particulieren dan ben je bij stroommannen.nl aan het juiste adres.

Stroommannen.nl is een erkende partner voor particulieren en bedrijven

Stroommannen.nl is een bedrijf dat zich richt op vrijwel alle werkzaamheden die te maken hebben met elektriciteit. Dit kan gaan van reparaties na aanleiding van kortsluiting tot onderhouds- en installatiewerkzaamheden bij bijvoorbeeld de aanleg van een nieuwe keuken, maar ook bij het installeren van zonnepanelen.

Ook voor bedrijven leent stroommannen.nl zich uitstekend en is dit een gedegen elektricien Heerhugowaard partner om zaken mee te doen met een portfolio aan bedrijven die al een verleden hebben met stroommannen en hier positieve ervaring mee hebben. Ook op het gebied van de aanleg van datanetwerken en zelfs het installeren van laadpalen op parkeerterreinen of zelfs aan huis ben je hier aan het juiste adres.

Stroomannen.nl werkt alleen met geschoold en gecertificeerd personeel

Stroommannen is met haar meer dan tien jaar lange ervaring in dit vakgebied een doorgewinterde aanbieder van diensten op het gebied van installatie- en elektrotechniek. Wanneer je graag meer informatie wil inwinnen voor de beste oplossing bij jou thuis of op de zaak kun je altijd volledig vrijblijvend advies en een offerte opvragen.

Stroommannen.nl werkt alleen en uitsluitend conform alle wettelijke richtlijnen en niet alleen het personeel is gecertificeerd en gediplomeerd, maar ook alle werkzaamheden worden verricht volgens alle eisen vastgesteld in de certificeringen als NEN-1010, VCA en NEN-3140. NEN staat in deze context voor Nederlandse norm en verwijst naar landelijk vastgestelde wet en regelgeving met betrekking tot installatie en veiligheid van onder andere elektrische apparatuur.